Schedule

Alliance Virtual 2020


Workshop Schedule

Monday, May 11

VIEW WORKSHOPS

  Pacific Eastern
Workshop 1 8:00 AM - 9:30 AM  11:00 AM - 12:30 PM
Break 30 Minutes
Workshop 1 10:00 AM - 11:30 AM  12:30 PM - 2:30 PM
 
Workshop 2 12:30 PM - 2:00 PM  3:30 PM - 5:00 PM
Break 30 Minutes
Workshop 2 2:30 PM - 4:00 PM  5:30 PM - 7:00 PM
Tuesday, May 12
  Pacific Eastern
Workshop 3 8:00 AM - 9:30 AM  11:00 AM - 12:30 PM
Break 30 Minutes
Workshop 3 10:00 AM - 11:30 AM  12:30 PM - 2:30 PM
 
Workshop 4 12:30 PM - 2:00 PM  3:30 PM - 5:00 PM
Break 30 Minutes
Workshop 4 2:30 PM - 4:00 PM  5:30 PM - 7:00 PM

Session Schedule 

Monday, May 18 - Friday, May 22

VIEW SESSIONS   DOWNLOAD SESSION SCHEDULE

  Pacific Eastern
Session 1 (T-F Only) 6:45 AM - 7:45 AM  9:45 AM - 10:45 AM
Break 15 Minutes
Session 2 8:00 AM - 9:00 AM  11:00 AM - 12:00 PM
Break 15 Minutes
Session 3 9:15 AM - 10:15 AM  12:15 PM - 1:15 PM
Break 15 Minutes 
Session 4 10:30 AM - 11:30 AM 1:30 PM - 2:30 PM
Intermission 1 Hour
Session 5 12:30 PM - 1:30 PM 3:30 PM - 4:30 PM
Break 15 Minutes
Session 6 1:45 PM - 2:45 PM 4:45 PM - 5:45 PM
Break 15 Minutes
Special Sessions 3:00 PM - 4:00 PM 6:00 PM - 7:00 PM
*Please note that the schedule is SUBJECT TO CHANGE.